Mogelijkheden

Mogelijkheden en voordelen van een WordPress website

Veel bedrijven, startende ondernemers of particulieren kiezen voor een WordPress website. Wat zijn nu de voordelen van een WordPress website? En welke mogelijkheden zijn er?

  • Onderhoudsvriendelijke website. Voor de gebruiker is het gemakkelijk om zelf de website te onderhouden. Tekst, foto’s en video’s kunnen gemakkelijk toegevoegd en bewerkt worden.
  • De gebruiker hoeft geen code te kennen om wijzigingen en aanpassingen uit te voeren op de website.
  • Aanpassen van de website kan vanuit iedere computer. WordPress is browers-based. Dit houdt in dat je vanuit elke computer kunt inloggen via de browser.
  • Gemakkelijke intergratie met uw social media kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook of YouTube.┬áHet inzetten van social media zorgt voor meer bekendheid van je bedrijf en een integratie van beiden kan voor veel meer bezoekers zorgen.
  • Verschillende themes. De verschillende themes zorgen voor het uiterlijk en functionaliteit van uw website.
  • Meer mogelijkheden op de website door het gebruiken van verschillende plugins. Een pluginis is een aanvulling op een computerprogramma. Plugins worden over het algemeen gemaakt om een programma uit te breiden of meer mogelijkheden te geven. Het handige van plugins is dat u zelf geen script meer hoeft te schrijven, want deze zijn al klaar. Zo zijn er plugins voor contactformulieren, social media en nog veel meer. Kijk voor meer informatie over welke plugins er zijn op https://wordpress.org/plugins/