Responsive webdesign

Uw website is klaar voor nu met een responsive webdesign
Een smartphone en een tablet worden steeds belangrijker in het dagelijks leven en neemt voor een groot deel de taak over van een normale computer wat betreft internetgebruik. De internetgebruikers gaan steeds vaker websites bezoeken via een mobiel apparaat. En daarom wordt responsive webdesign steeds belangrijker.

Responsive webdesign is simpelweg een website met meerdere gezichten. Dit houdt in dat uw website goed werkt op een smartphone, tablet, laptop en pc. Het grote probleem van veel websites is dat het alleen gemaakt is voor een standaard schermgrootte. Door gebruik te maken van responsive webdesign wordt er een flexibele en schaalbare website gemaakt die zich aanpast aan iedere schermgrootte van het apparaat.

Responsive website 21 x 10

Voordelen responsive webdesign
De website wordt aangepast aan de beeldschermresolutie van het apparaat waarop u de website bekijkt. Ongeacht het formaat van het beeldscherm schalen responsive websites automatisch naar de resolutie die de websitebezoeker gebruikt. Zo wordt de website altijd optimaal weergegeven.