Tarieven

Professionele en betrouwbare website voor betaalbare prijzen
Wilt u een nieuwe website laten maken dan komen daar natuurlijk kosten bij kijken. Voor enkele honderden euro’s heeft u al een professionele, betrouwbare en goed functionerende website. Dit zijn de opstartkosten. U betaalt eenmalig voor de opstartkosten. De hoogte van de opstartkosten zijn geheel afhankelijk van wat wij voor u moeten doen om uw website te maken.

De hoogte van de opstartkosten bevatten hosting en domeinregistratie voor het eerste jaar, de basis opmaak van de website, korte uitleg/training over de website. Daarnaast is het afhankelijk van wat u zelf aanlevert en welke aanpassingen wij daar nog aan moeten doen. Veel kunt zelf doen na een korte training van onze medewerkers. Uiteraard kunnen wij alles voor u doen. Zelfs tot het ontwerpen van een complete huisstijl met logo.

U kunt al een website door ons laten maken vanaf circa 150 euro opstartkosten.
En u betaalt per jaar voor de hostingkosten en domeinregistratie.  

Opstartkosten
U betaalt eenmalig voor de opstartkosten vanaf 150 euro.
Deze kosten zijn geheel afhankelijk van uw wensen en wat wij voor u moeten doen. Wilt u dat wij de pagina’s vullen met teksten en foto’s dan zullen de eenmalige opstartkosten hoger zijn dan wanneer u zelf alles gaat doen voor uw website. Uiteraard wordt eerst met u besproken wat u zelf graag wilt doen voor de website en wat u wilt wat wij voor u doen voor uw website. Zodat u een goed idee krijgt van de kosten voor de website.

Bij de opstartkosten kunt u denken aan de volgende zaken:

  • het (op)maken van de nieuwe website – in overleg met u wordt besproken wat u zelf wilt doen en wat wij voor u moeten doen
  • het overzetten van uw oude website naar de nieuwe website
  • de hosting van de nieuwe website
  • uitleg over het gebruik van de website

Naast de eenmalige opstartkosten betaalt u per jaar voor de hosting kosten.

Hosting kosten
De website wordt op een hosting server van EG Computer Specialisten geplaatst. Hiervoor worden hosting kosten in rekening gebracht. Dit zijn jaarlijks terugkerende kosten.

  • Hosting pakket 1 Instap pakket  – kosten per jaar 35 euro
  • Hosting pakket 2 Standaard pakket – kosten per jaar 75 euro
  • Hosting pakket 3 Top pakket – kosten per jaar 150 euro

Fair use 
Alles werkt op basis van fair use. Het gaat erom hoe zwaar onze server door uw website wordt belast en hoeveel data en schijfruimte uw website vraagt op onze server.

Er wordt door ons geen enkele blokkade ingesteld. Dus ook bij pieken blijft uw website gewoon werken. Wel monitoren we periodiek het gemiddelde gebruik. Als dit veel hoger uit valt dan het gemiddelde gebruik binnen hetzelfde “pakket” dan bestaat de mogelijkheid dat wij u vragen om over te stappen naar een zwaarder pakket.